logo
RNTV Live

Zilele de aur ale Spitalului Județean de Urgență Buzău. 50 de ani de dedicare și îngrijire medicală

Spitalului Județean de Urgență Buzău
Erika Stoica

În perioada 30-31 Mai 2024, Spitalul Județean de Urgență Buzău va sărbători 50 de ani de activitate în slujba comunității. Evenimentul, intitulat “Zilele Spitalului Județean de Urgență Buzău – 50 de ani de Medicină și Dăruire”, va avea loc în sala mare a Consiliului Județean Buzău și va aduce împreună profesioniști din domeniul medical, pacienți, comunitatea locală și partenerii instituționali.

Organizat de către Consiliul Județean Buzău și Spitalul Județean de Urgență Buzău, acest eveniment marchează un moment de referință în istoria instituției medicale și în dezvoltarea serviciilor de sănătate din regiune. Cu o tradiție de jumătate de secol în îngrijirea pacienților și în formarea profesională a personalului medical, Spitalul Județean de Urgență Buzău continuă să ofere servicii de calitate și să răspundă nevoilor comunității.

Programul bogat al evenimentului va include prezentări ale evoluției medicinei în ultimii 50 de ani, expoziții de echipamente medicale moderne, discuții interactive cu specialiști din diverse domenii medicale, sesiuni educative pentru publicul larg și multe alte activități captivante.

Toți cei interesați sunt invitați să participe la acest eveniment memorabil. Pentru mai multe detalii și pentru a vă înregistra participarea, accesați link-ul: https://zilelesjub.13travel.ro/.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor