Sursă foto: Facebook/ Inspectoratul Școlar Județean - ISJ Prahova

La Teatrul Național „I. L. Caragiale”, ziua de marți, 12 decembrie 2023, a fost marcată de o deosebită festivitate de premiere a elevilor laureați la olimpiadele internaționale pe discipline școlare desfășurate în 2023, precum și a profesorilor îndrumători și a unităților de învățământ de care tinerii olimpici aparțin.

Evenimentul, organizat de Ministerul Educației, s-a desfășurat în prezența ministrului Ligia Deca.

Trei elevi din Prahova au reprezentat cu mare mândrie județul la această premiere, transformând ziua de marți într-una de mare sărbătoare pentru învățământul de aici:

  • Maria Bușagă de la Colegiul Național „I.L. Caragiale”, Municipiul Ploiești – Premiul I, nivel A1, la Olimpiada Internațională a Elenismului
  • Mihai Manta de la Colegiul Național „I.L. Caragiale”, Municipiul Ploiești – Medalie de Argint la Olimpiada Internațională de Științele Pământului
  • Theodoros Sollas de la Colegiul Național „Nichita Stănescu”, Municipiul Ploiești – Mențiune, nivel B2 la Olimpiada Internațională a Elenismului.

Felicitări elevilor care au obținut aceste rezultate remarcabile și profesorilor care i-au îndrumat!

transmite Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Prahova, prin intermediul unui mesaj publicat pe paginile oficiale de comunicare.

Sursă: Facebook/ Inspectoratul Școlar Județean – ISJ Prahova

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *