Aproximativ 150 de angajați de la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Ploiești sunt în acest moment în fața institutiei. Au decis să oprească lucrul din cauza nemulțumirile față de măsurile fiscale anunțate de coaliția de guvernare. Aceștia au încercat să mai îndulcească din rigoarea lor, dar fără succes.

„Din informatii de ultim moment, aseara a avut loc o intalnire intre membrii coalitiei, prilej cu care Ministrul Finantelor a propus aprobarea masurilor agreate cu noi prin Procesul verbal semnat în data de 11.08.2023.
Masurile propuse de ministru pentru stingerea conflictului din cadrul Ministerului Finantelor, se pare ca nu au fost acceptate.
Motivele exacte care au stat la baza respingerii acestora nu le cunoastem, probabil maine ni se vor prezenta, la intalnirea de la ora 16,00.
Mai jos va transmitem si proiectul ordonantei de guvern propusa spre aprobare si care a fost respinsa in cadrul sedintei coalitiei de guvernare.
Am incercat sa respectam termenii intelegerii si sa nu facem public proiectul pentru a nu periclita cumva sansa de aprobare?, au anunțat prin intermediul rețelelor de socializare liderii de sindicat.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *