Peste 65 de sanctiuni contraventionale au dat politistii prahoveni in urma unei actiuni rutiere  ce a avut loc pe Drumul National 1 in zona localitatii Floresti. Cei mai multi soferi au fost amendati pentru depasirea vitezei.

Polițiștii prahoveni au desfășurat, miercuri, o acțiune rutieră pe Drumul Național 1, cu accent în zona intersecției cu Drumul Județean 720 . Principalul scop al acțiunii a fost prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere înregistrate în acea zonă. Timp de patru ore, au fost legitimate aproximativ 170 de persoane și au fost oprite, în trafic peste 160 autovehicule. S-au facut si testari cu cu aparatele etilotest și drugtest. În total, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat peste 65 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 27.000 de lei. Cele mai multe au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Ca măsură complementară a abaterilor constatate, au fost reținute două permise de conducere.

Oamenii legii le recomandă conducătorilor auto  să respecte limitele de viteză pentru a diminua urmările accidentelor de circulație și pentru a crea un mediu mai sigur în zonele cu trafic intens.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *