logo
RNTV Live
tymbark

Zece femei îl acuză pe solistul formației rock Rammstein de agresiune sexuală

lindemann
Dumitrache Catalina

Shelby Lynn nu mai este singura care îl acuză pe solistul şi liderul grupului german Rammstein, Till Lindemann, că a drogat-o şi apoi a agresat-o sexual. Mass-media din Germania constată că mai mult de zece mărturii similare vorbesc despre „Sistemul Lindemann”.

Shelby Lynn, admiratoare irlandeză al formaţiei Rammstein, nu mai este singură în lupta împotriva celebrului cântăreț. Ea a mărturisit într-o postare pe Twitter la sfârşitul lunii mai că a fost drogată şi agresată de Till Lindemann, pe 22 mai, în timpul unei petreceri private în marginea unui concert al trupei la Vilnius.

Mai multe tinere au declarat #metoo și și-au împărtășit și ele povestea.

Aceste victime descriu un „sistem de prădători sexuali” instituit de cântăreţ şi de ceilalţi membri ai grupului care le-ar permite să profite de tinere, drogate şi/ sau îmbătate.

Ancheta jurnaliștilor dezvăluie că aceștia le invitau seara, în cabinele lor, după concerte.

Tinerele intervievate au explicat că au fost abordate de echipa Rammstein, fie pe Instagram, fie în timpul concertelor. Unor victime chiar li s-a cerut să trimită fotografii cu ele înainte de eveniment şi să fie bine îmbrăcate.

„Toate mărturiile vorbesc despre acelaşi mod de a acţiona. O victimă a spus că i s-a oferit clar o relaţie sexuală cu Till Lindemann în timpul unui concert, în schimbul unei invitaţii în culise”, informează jurnalistul german, Daniel Drepper, în ziarul Libération.

Dacă Shelby Lynn susţine că a fost audiată de autorităţile lituaniene, deocamdată nu a fost deschisă nicio investigaţie. Pe Twitter, Rammstein s-a apărat luni împotriva acuzaţiilor aduse lui Till Lindemann.

Sursă: News.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilvaromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor