logo
RNTV Live

WORKSHOP POLITEHNICĂ: Cum să îți creezi o carieră în IT? Află cum te poți înscrie

Captura-ecran-4
Constantin Corina

Dacă visezi să devii programator și să lucrezi pentru o companie de top din industria IT Academia Devmind împreună cu experții din cadrul Adobe România și absolvenți cu succes din domeniul IT sunt aici pentru a-ți oferi răspunsurile și îndrumările de care ai nevoie.

În cadrul acestui eveniment gratuit, vei avea ocazia să înveți de la cei mai buni, precum Emil Racec – trainer în cadrul Academiei Devmind și asistent universitar la Facultatea de Automatică și Calculatoare, POLITEHNICA București, George Popescu – Senior Software Engineer la Adobe România și alții, îți vor împărtăși experiențele și cunoștințele lor valoroase.

Ce cunoștințe vei dobândi

  1. Cum să înveți programare de la zero, pas cu pas.
  2. Greșeli frecvente pe care trebuie să le eviți în drumul tău către reușită.
  3. Ce caută angajatorii în cadrul interviurilor tehnice și cum poți să te pregătești eficient pentru ele.
  4. Cum să devii un candidat râvnit de către companii de top din industrie.
  5. De ce programarea este un atu de viitor în aproape toate domeniile și cum poți să-ți folosești această abilitate în avantajul tău.

Acest eveniment este dedicat tuturor celor interesați să își înceapă o carieră în domeniul IT, fie că sunt complet începători sau au deja câteva cunoștințe și își doresc să se dezvolte profesional.

Rezervă-ți un loc la workshop accesând link-ul de înregistrare gratuită: Link de înregistrare

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor