logo
RNTV Live

Wizz Air anuleaza mai multe zboruri, inclusiv din Romania

wizz air
Constantin Corina

Wizz Air va anula mai multe zboruri incepand cu luna septembrie din cauza unor verificari in avans ale unor motoare GTF.

”Wizz Air confirmă că, din cauza verificărilor în avans ale unor motoare GTF, solicitate de Pratt & Whitney, a fost nevoită să facă ajustări în cadrul reţelei sale, rezultând în anularea unor zboruri, începând din luna septembrie. Compania aeriană confirmă că nicio rută din România nu a fost suspendată permanent ca urmare a acestor inspecţii ale motoarelor”, au transmis, miercuri, reprezentanţii companiei.

”În cazul în care o rezervare a fost efectuată printr-o agenţie de turism, fie ea şi online, compania aeriană le recomandă pasagerilor să contacteze agenţia care deţine rezervarea, pentru a face modificările necesare”, adauga compania aeriana.

Din pacate acestia nu au o lista cu ce curse vor fi afectate sau durata verificarilor. Insa, compania a anuntat deja pasagerii de zborurile afectate şi le-a oferit un program alternativ de zbor. Opţiunea rambursării complete este prin metoda iniţială de plată sau rambursarea a 120% din tariful iniţial achitat în credit de companie pentru rezervări viitoare.

Wizz Air recomandă verificarea folder-ului de spam în privinţa e-mailurilor referitoare la posibilele modificări de program!

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor