Sursa: The Times Of India

WhatsApp se pregătește pentru unele modificări majore ale platformei sale, cu noi funcții de design ce s-ar putea sa apara atât pe iPhone, cât și pe Android.

Se anunta ca Mark Zuckerberg ar putea avea o schimbare completă în lunile următoare, cu o serie de modificări de design în lucru, conform NYBreaking.

WABetaInfo spune că aceste modificări pot varia inițial în funcție de dispozitivul pe care îl dețineți.

Între timp, se pare că filtrele de conversație fac parte din testarea iPhone și Android, permițând utilizatorilor să clasifice mesajele în „Toate”, „Necitite”, „Personal” și „Afaceri”.

„Suntem foarte bucuroși să anunțăm că WhatsApp lucrează în sfârșit la îmbunătățirea interfeței aplicației prin introducerea unui nou design”, scrie WABetaInfo.

„În plus, WhatsApp intenționează să adauge și un rând de filtru care va permite utilizatorilor să-și sorteze chaturile după două filtre: conversații personale și conversații de afaceri.”

Deși multe funcții sunt încă în dezvoltare, vorbitorii spun că unele sunt testate pe WhatsApp Beta – un program de testare care permite utilizatorilor să încerce funcții înainte de a fi lansate pe scară largă.

Imaginile arată, de asemenea, că noile culori au fost testate pe scară largă pe versiunile iOS ale WhatsApp, cu notificări, marcaje temporale și file comutate de la albastru la o nuanță de verde mai adecvată mărcii.

Între timp, așa-numitul test Android „2.23.18.18” a testat un nou titlu de meniu cu numele aplicației verde în partea de sus.

Alte teste au analizat și opțiunile cu mai multe conturi, ceea ce înseamnă că mai multe profiluri vor funcționa pe un singur dispozitiv în viitor.

Dacă este adevărat, ar aduce WhatsApp în concordanță cu Twitter, alias „X”, care permite, de asemenea, utilizatorilor să comute între diferite conturi în câteva secunde.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *