logo
RNTV Live

WhatsApp a anunțat că începând cu luna octombrie, nu va mai oferi suport pentru unele modele de telefoane mai vechi, iar acestea nu vor mai putea utiliza aplicația.

OIP
Constantin Corina

Acest lucru afectează modele de telefoane produse de Apple, Samsung, Huawei și alte branduri.

Decizia de a opri suportul pentru anumite modele de telefoane vine din dorința de a se concentra pe dezvoltarea și optimizarea aplicației pentru platformele și dispozitivele mai recente. În consecință, utilizatorii acestor modele mai vechi vor pierde accesul la WhatsApp și nu vor mai putea utiliza aplicația pe acele dispozitive.

Este întotdeauna recomandat ca utilizatorii să își actualizeze telefoanele și aplicațiile la versiunile cele mai recente pentru a se asigura că beneficiază de cele mai noi funcționalități și de securitatea actualizată oferită de dezvoltatorii aplicațiilor.

Pe listă se regăsesc: iPhone SE, iPhone 6s și iPhone 6s Plus.

De asemnea, nici cei care au Samsung Galaxy Trend Lite, Samsung Galaxy S3 mini sau Samsung Galaxy Trend II nu vor mai putea folosi aplicația în viitorul apropiat.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor