Sursă foto: CSM Ploiești

Sportivii secției de șah a CSM Ploiești au fost implicați în trei competiții diferite în acest weekend, reușind să câștige un total de 11 medalii: 6 de aur, 4 de argint și una de bronz.

Ieri dimineață, a avut loc Festivalul „Șah în școală și în Mall”, la „Ploiești Shopping City”. Sportivii pregătiți de Petre Grigore au obținut cele mai multe medalii în această competiție, în total 7 medalii, dintre care 4 de aur și 3 de argint. Performanțele lor sunt următoarele:

  • locul I – Lucas Cătuneanu, Eduard Ioniță, Andreea Tănase și Karla Lixandru;
  • locul al II-lea – Vasile Basarabeanu, Darius Nicolae și Alexandru Precupanu.

De asemenea, de vineri până duminică, a avut loc și „Weekendul Șahist Bucureștean 54”, un eveniment desfășurat în București, organizat de ASC Daco-Getica, ACS Jocul Celor 3 Cai și Hotel MyContinental București. Deși acesta a fost un turneu „Open Seniori”, micii șahiști de la CSM Ploiești au reușit chiar și așa să obțină locuri pe podium:

  • locul I – Alexandru Constantinoiu (U14) și Vladimir Boştină (U8);
  • locul al II-lea – Melania Grigore (categorie Fete, U8).

Mai mult, sâmbătă dimineață a avut loc Cupa „Micul Șahist” la Școala „Nicolae Simache”, competiția fiind organizată de CS „Gambitul Damei” Ploiești. Darius Nicolae, reprezentantul CSM Ploiești, a obținut locul al treilea în clasamentul general.

Sursă: CSM Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *