logo
RNTV Live

Vremea revanșei

tricolorul-steaua
Cristian Anghelescu

Vremea revanșei

Mâine seară, de la ora 20:00, în Sala Regimentului de Gardă “Mihai Viteazu” din București, prima clasată în ierarhie, Steaua, va întâlni Tricolorul LMV Ploiești, team aflat în imediata vecinătate a echipei antrenate de Bogdan Tănase. Mai exact, trupa ploieșteană se regăsește la patru lungimi în urma “militarilor”, în faţa căreia a pierdut ambele meciuri directe din acest sezon, dar pe care a eliminat-o în sferturile de finală ale Cupei României.

Așa a fost până acum…

În prima partidă, jucată în Capitală în prima decadă a lunii octombrie a anului trecut, elevii lui Sergiu Stancu și Mădălin Marinescu au cedat cu 0-3 (22-25, 15-25, 15-25). Apoi, la Ploiești, după două luni, roș-albaștrii s-au impus dramatic, 3-2 (18-25, 25-18, 18-25, 25-21, 20-18) la capătul unui meci-maraton care a durat aproape două ore și jumătate.

Tricolorul LMV și-a luat revanșa după numai câteva zile eliminându-și partenera din Cupa României, chiar la București. După un joc tur fără istoric câștigat la Ploiești cu 3-0 (25-22, 25-21, 25-21), “tricolorii” au reușit victoria și în Capitală, 3-2 (26-28, 16-25, 26-24, 25-22, 20-18), după 151 de minute de joc intens!

Meciul de mâine va fi arbitrat de Lucian Năstase (Galați) și Bogdan Stoica (București). Observator va fi bucureșteanul Gheorghe Vișan, președintele Federației Române de Volei.

Implicarea conducătorilor echipei

Privind în perspectivă și conștientizând importanța testului cu Steaua, conducătorii Tricolorului LMV vin cu o provocare menită să-i sensibilizeze pe toți cei care iubesc echipa și vor să o și susțină efectiv. Astfel, mâine, la ora 18:00, un autocar de 45 de locuri va lua cap-compas Sala Regimentului de Gardă din București! La bord vor fi cei care doresc să-și susțină apropiații, gazdele urmând a pune la dispoziție transportul, intrarea la meci și tricouri de suporter! În contrapartidă, se așteaptă ca cei care vor și accepta invitația să o facă având “la purtător” energia pe care să o transmită lui Olteanu&Co.

Pentru ca organizarea să fie fără cusur, organizatorii au decis ca toți cei care doresc să mergă în Capitală să lase pe pagina de Facebook “Tricolorul LMV” un mesaj privat cu numele și prenumele, acesta reprezentând garanția înscrierii pe lista celor care vor însoți echipa.

Transportul se va realiza, firește, în limita locurilor disponibile.

Declarația lui Sergiu Stancu

Partida de mâine seară este prefațată de declarația lui Sergiu Stancu, antrenorul principal al trupei ploieștene. Iată ce spune acesta despre lot, importanța meciului și decizia conducerii echipei vizând organizarea deplasării suporterilor.

“Din fericire, starea de sănătate a jucătorilor este una bună, tot lotul fiind disponibil pentru meciul de mâine seară.

Vom evolua pe terenul liderului, echipa Steaua fiind câștigătoarea sezonului regulat și cea care conduce campionatul de foarte multe etape. Ne așteaptă o partidă foarte grea, un meci cu implicații mari în desfășurarea campionatului. Dar, să nu se neglejeze acest lucru, este doar o etapă de play-off, mai sunt multe puncte puse în joc până la finalul campionatului și multe se mai pot întâmpla!

Consider decizia conducerii de a organiza deplasarea suporterilor ca fiind una foarte bună! Cred cu tărie că aportul fanilor va fi foarte important! Și nu doar la acest meci!

Toate rezultatele obținute până acum au fost rodul muncii în echipă și sunt convins că grupul va fi la înălțime în tot acest play-off!” a spus tehnicianul trupei ploieștene.

Rezultatele meciurilor disputate în week-end

CSM București – Arcada Galați 0-3 (19-25, 21-25, 20-25)

SCM “U” Craiova – Volei Municipal Zalău 3-0 (27-17, 25-21, 25-17)

CSU “UV” Timișoara – CS “U” Cluj 3-1 (25-19, 22-25, 25-22, 28-26)

UKRO Baia Mare – Unirea Dej 0-3 (18-25, 20-25, 14-25)

Dinamo București – Explorări Baia Mare 3-1 (22-25, 25-20, 25-22, 28-26)

Steaua București – Tricolorul LMV Ploiești (se dispută mâine seară, ora 20:00, televizat de Digisport)

sursa: tricolorullmvploiesti

 

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor