logo
RNTV Live

Vreme extrem de severă în mai multe zone din țară. A fost emis COD ROȘU

cod Rosu
Erika Stoica

Codul rosu este valabil pana la ora 16.00. Vor fi intensificări puternice ale vântului cu rafale de peste 90…100 km/h, viscol, vizibilitate redusă spre zero

În județele Constanța, Tulcea, Galați și Brăila vor fi intensificări puternice ale vântului cu rafale de peste 90…100 km/h, va fi viscol și vizibilitatea va scădea spre zero.

De asemenea, este în vigoare și cod portocaliu valabil pană diseară la ora 20.00. în estul și nord-estul Munteniei, Dobrogea și jumătatea de sud a Moldovei va ninge și va fi viscol. Vântul va avea intensificări susținute, cu rafale în general de 85…90 km/h, iar vizibilitatea va scădea sub 50 m.
În Carpații Meridionali și de Curbură vor fi intensificări susținute ale vântului, cu rafale de 90…110 km/h, va ninge și va fi viscol iar vizibilitatea va scădea sub 50 m.

Meteorologii au emis si un cod galben valabil pana maine la ora 10.00.

În Moldova, Dobrogea, sudul și vestul Olteniei și sud-vestul Munteniei vântul va avea intensificări, cu viteze de 55…65 km/h. În Carpații Meridionali și local în Carpații Orientali, iar la începutul nopții și pe litoral și în Delta Dunării, vor fi rafale în general de 70…80 km/h. În estul și sud-estul teritoriului, precum și la munte zăpada depusă va fi viscolită, iar temporar vizibilitatea va fi redusă.

  Temperaturile minime vor fi negative în toate regiunile și local se va forma ghețuș.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor