logo
RNTV Live

Vreme aproape de vară în week-end

sursă foto Ziua de Constanta
Erika Stoica

Meteorologii anunță că vremea în următoarea perioadă va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă a anului. Temperaturile maxime de maine vor oscila între 19 și 27 de grade Celsius, în timp ce minimele vor fi cuprinse între 4 și 15 grade Celsius, cele mai scăzute valori fiind înregistrate în estul Transilvaniei.

Cerul se va prezenta variabil, cu înnorări sporadice pe parcursul zilei în zona montană și submontană. Spre seară și noaptea, în sud-estul țării, se vor înregistra averse slabe, posibil însoțite de descărcări electrice, însă acestea vor fi pe arii restrânse.

Vântul va sufla în general slab și moderat, cu ușoare intensificări în zona montană, iar în primele ore ale zilei și în Transilvania și Moldova. De asemenea, în a doua parte a nopții, pe alocuri se vor semnala condiții de ceață.

Mâine, la munte, vremea va rămâne mult mai călduroasă decât în mod obișnuit pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări pe parcursul zilei, iar local vor fi averse slabe și posibile descărcări electrice. Vântul va fi slab și moderat, cu ușoare intensificări, în special la altitudini mai mari.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor