logo
RNTV Live

VIN SAU NU BANII DE LA GUVERN?!

Daniel

Dacă vin sau nu banii de la Guvernul României pentru reabilitarea celor două pasaje subterane din Bariera București rămâne o întrebare la care nu am primit un răspuns concret. Asta pentru că primarul Andrei Volosevici și deputatul Bogdan Toader se contrazic în declarații atunci când vine vorba despre cele două obiective de investiții care așteaptă să fie finanțate.

Primăria Ploiești anunța la finele anului 2021 faptul că va depune cerere de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny” pentru refacerea pasajelor subterane din Bariera Bucureşti. A trecut mai bine de un an, iar până în prezent Primăria Ploiești nu a văzut niciun leu pentru aceste obiective de investiții.

Primarul Andrei Volosevici susține că el a semnat contractul de finanțare pentru reabilitarea ceor două pasaje, însă așteaptă și acum ca Guvernul Românie să aloce fondurile necesare.

Deputatul PSD Bogdan  Toader îl contrazice pe șeful executivului ploieștean și spune că Primăria Ploiești nu a semnat contractul de finanțare pentru modernizarea celor două pasaje.

Numărul mare de proiecte care ar trebui să fie finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” a dus la o întârziere în ceea ce privește semnarea acestora de către reprezentanții Guvernului României .

Ploieștenii care locuiesc în Bariera București susțin că nu mai au nicio speranță și că nu cred că Guvernul va finanța aceste proiecte.

Valoare totală estimată pentru reabilitarea celor două pasaje din Bariera București este de aproape la 8  milioane lei cu tot cu TVA.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor