Sursă foto: Ziarul de Ploiesti

Miercuri, în comuna Panaci din județul Suceava, pompierii au fost sesizați pentru salvarea unui bărbat, de 72 de ani, rămas izolat într-o anexă gospodărească, în urma unei viituri produse pe pârâul Călimănel.

ISU Suceava: „În urma unui apel la 112, salvatorii au intervenit pentru evacuarea unei persoane surprinse de viitura produsă pe pârâul Călimănel. (…) Patru pompieri militari, cu accesoriile din dotare, au ajuns la faţa locului, pentru recuperarea unui bărbat, de 72 de ani, rămas izolat într-o anexă gospodărească înconjurată de ape. Salvatorii au asigurat persoana şi au adus-o într-o zona de siguranţă.”

Din fericire, starea bărbatului nu a necesitat transportul la spital, fiind monitorizat din punct de vedere medical la locul faptei.

În același timp, în urma ploilor torenţiale, pompierii militari ai Detaşamentului Vatra Dornei şi lucrătorii SVSU Panaci au intervenit, miercuri seară, pe raza satului Coverca, comuna Panaci. Cu ajutorul autospecialelor şi al motopompelor, pompierii militari au evacuat apa dintr-o casă de locuit.

Sursă: AGERPRES

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *