logo
RNTV Live

VIDEO/Exploziv/ Consilier județean din Prahova și polițist BCCO Ploiești, clienţi ai unei prostituate minore

clienţi ai unei prostituate minore VIDEO/Exploziv/ Consilier județean din Prahova și polițist BCCO Ploiești, clienţi ai unei prostituate minore/ sursă foto Obiectiv Vocea Brăilei
Mihai Constantinescu

Minoră plătită de un consilier județean din Prahova și polițist BCCO Ploiești pentru a întreține relații sexuale

Consilier județean din Prahova și polițist BCCO Ploiești, clienţi ai unei prostituate minore.

Minora a împlinit în urmă cu câteva zile 15 ani. Aceasta a povestit într-un interviu acordat reporterilor ziarului Incomod că un consilier județean din Prahova și polițist BCCO Ploiești au plătit pentru serviciile sale. Amândoi ştiau că fata este minoră, susţine aceasta.

Culmea este că  a doua oară când omul legii a chemat-o acasă pentru servicii sexuale, i-ar fi spus că este cercetată într-un dosar penal pe care îl instrumentează chiar el.

Lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată pe 12 decembrie. Atunci au avut loc mai multe descinderi, iar minora a fost dusă la audieri. Aceasta susţine că înainte de a intra la audieri, a fost abordată de polițistul care i-a fost client . I-ar fi cerut să nu povestească nimic.

Se pare că procurorul de caz nici nu ar fi vrut să audă din gura minorei ceva despre cei doi clienţi ai săi, mai precis despre consilierul județean și despre polițistul BCCO.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Foto cu carater ilustrativ

sursa ziarulincomod.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor