În urmă cu aproximativ o lună publicam fotografiile primite de la un cititor care arătau că traficul rutier pe o stradă din comuna prahoveană Bucov este aproape paralizat permanent din cauza unui magazin sătesc. De fapt, nu magazinul propriu zis îngreunează traficul, ci faptul că propietarii au decis să își mute prezentarea până la limita carosabilului. 

Si cât ai fi tu de șofer experimentat, nu ai nicio sansă să ocolești regulamentar prăvălia, pentru că în zonă este o frumusețe de linie continuă (fiind curbă!) 

Doar că, un filmuleț primit la redacție ne arată că în locația respectivă nu este un singur magazin, ci două. Adică, dacă unul și-a extins taraba până la limita soselei, a făcut-o si celălalt. 

Departe de noi să avem ceva cu afacerile oamenilor, doar că magazinele sunt poziționate la vreo sută de metri de sediul Poliției Bucov.  Și refuzăm să credem că oamenii legii nu au observat problema din zonă. 

Oricum….chiar nu vede nimeni încălcarea flagrantă a domeniului public?  Că doar legile din țara asta spun că limita proprietății tale este gardul. Iar tot ceea ce este dincolo de el, este proprietatea primăriei respective….

Așteptăm reacțiile celor îndreptățiți să aducă lucrurile pe făgașul normal… 

By rnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *