logo
RNTV Live

VIDEO / Șefii PNL curăță partidul. Cel mai vocal membru este pe făraș

lista-pnl-candidati-consiliul-local-ploiesti
rnews

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a criticat în termeni duri prestația consilierului local PNL Gheorghe Sârbu din cadrul ședinței Consiliul de Administrație al CSM Ploiești. „Nu am cum să comentez prostiile pe care le-a spus, sunt niște prostii și punct. L-am rugat pe primarul Adrian Dobre să ia toate măsurile care se impun și eu o să îl susțin să le pună în aplicare”, ne-a declarat Iulian Dumitrescu, președinte PNL Prahova.

Adrian Dobre, primarul Ploieștiului, a anunțat că Gheorghe Sârbu poate fi sancționat. „Am fost foarte tranșant cu privire la pozițiile pe care eu și partidul le avem referitor la situația de la CSM și anume că acolo trebuie găsite soluțiile legale pentru a rezolva situația. Declarațiile pe care le-a făcut domnul Sârbu nu au legătură cu punctul de vedere al PNL și această atitudine va fi discutată în cadrul partidului. Atunci când se aduc prejudicii de imagine se pot lua o serie de sancțiuni, chiar dacă persoana respectivă este consilier local”, a declarat Adrian Dobre, primarul Ploieștiului.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor