Sursă foto: CS Activ Prahova-Ploiești

Handbalistele de la CS Activ Prahova-Ploiești s-au reunit marți, sub comanda antrenorului Dragoș Dobrescu, în vederea pregătirii sezonului competițional 2023-2024.

Jucătoarele se vor pregăti la Ploiești în următoarele două săptămâni, urmând ca la finalul lunii să se deplaseze la Bistrița pentru un stagiu de cantonament centralizat.

Lotul cu care prahovenii vor aborda sezonul următor cuprinde, potrivit anunțului oficial publicat pe paginile clubului, atât jucătoare care au evoluat sub culorile clubului în sezonul trecut, dar și câteva noutăți care vor fi prezentate în perioada următoare.

Directorul clubului Silviu Crîngașu, a fost și el prezent la reunire, oferindu-le flori handbalistelor și urându-le succes în noul sezon.

Ștefania Epureanu, devenită de curând campioană europeană universitară, le-a prezentat colegelor și celor din staff medalia câștigată si s-a declarat optimistă pentru sezonul următor, fiind convinsă că fetele de la CS Activ vor atinge obiectivele propuse și vor reuși să promoveze în primul eșalon handbalistic din țară.

Declarații oferite de Silviu Crîngașu, Ștefania Epureanu și Bianca Berbece:

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *