logo
RNTV Live
tymbark

VIDEO/ FOTO/ De Ziua Poliţiei, “GARDA DE AUR”, felicitată pentru întreaga activitate. Celebrul col. Andrei Banu, printre cei felicitaţi

politisti aniversare 3
Mihai Constantinescu

VIDEO/ FOTO/ De Ziua Poliţiei, “GARDA DE AUR”, felicitată pentru întreaga activitate. Celebrul col. Andrei Banu, printre cei felicitaţi

De Ziua Poliţiti Române, mai mulţi ţoşti poliţişti ajunşi la venerabila vâstă de 70 de ani sau peste 70 de ani, au primit diplome pentru întrega activitate.

Pintre aceştia s-a numărat şi celebrul col. Andrei Banu. Este cel care şi-a petrecut mai bine de 30 de ani din existenţa sa încercând să facă lumină în zeci, sute de cazuri de omor deosebit de grav. A plâns de multe ori…dar în interior, fiindcă meseria nu i-a permis niciodată să  îşi exteriorizeze sentimentele. Andrei Banu, fost ofiţer criminalist, a vorbit, în exclusivitate pentru Republikanews, despre  viaţa pusă în slujba binelui… Înconjurat, însă, de atât de mult rău. Acelaşi Andrei Banu spune că dacă ar fi să  o ia de la capăt… acelaşi drum l-ar alege. Cu acelaşi curaj şi cu aceeaşi determinare.

Andrei Banu, fost ofiţer criminalist, a vorbit, în exclusivitate pentru Republikanews, în urmă cu mai mulţi ani, despre viaţa pusă în slujba binelui.

romsilvaromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor