logo
RNTV Live

VIDEO: Cutremur puternic, astăzi – o clădire s-a prăbușit

11a1fbd9-9610-43fa-8939-8501f56f0957
Ștefan Petre

Un cutremur cu magnitudinea de peste 6,5 s-a produs, sâmbătă, în largul coastelor Ecuadorului, la o adâncime de 10 kilometri, a anunţat Centrul seismologic european mediteranean (EMSC), citat de Reuters și Știrile Pro TV.

Seismul a avut loc la ora locală 12.11 (17.11 GMT) şi a avut o magnitudine de 6,5 pe scara Richter, potrivit Institutului de geofizică de la Quito, citat de EFE, care precizează că nu există informaţii privind producerea de victime sau pagube materiale. Alte surse de pe internet menționează o magnitudine de 6,8 (U.S. Geological Survey) sau chiar 6,9 (Știrile Pro TV).

Cutremurul a fost resimţit în sudul Ecuadorului, dar şi în nordul statului Peru şi a avut o replică cu magnitudinea de 4,8 pe scara Richter.

Centrul SUA de avertizare în caz de tsunami a indicat că nu există ameninţare de tsunami, se arată în publicațiile citate.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor