Sursă foto: INFO TRAFIC 24/FACEBOOK
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stradă, drum şi text

Răbdarea românilor la traficul din București este una care…lipsește, așa cum lipsește și răbdarea pentru a căuta o baie! Imagini cu un pasager care și-a pierdut răbdarea la semafor, dar avea nevoie la baie au devenit virale pe internet!

Sâmbătă, pe internet a fost postată o filmare cu un pasager nerăbdător, chiar în centrul București! Bărbatul aștepta să ajungă la o baie, dar nu s-a mai putut abține!

Aflat în mașină la semafor, în plin trafic, un pasager a coborât în așteptarea…semaforului. Bărbatul vizibil iritat de faptul că semaforul nu se mai face verde, a coborât din mașină și s-a sprijinit de aceasta, și-a făcut nevoile, s-a urcat în mașină și a plecat ca și cum nu s-a întâmplat nimic!

Postarea devenită virală a provocat amuzamentul șoferilor, dar și revolta acestora! CITEȘTE MAI JOS CÂTEVA DINTRE COMENTARII:

Daca e langa presedintie a transmis un mesaj direct conducatorului.”, „In india este autorizat si frecvent ! Trebuie si noi sa intelegem obiceiurile al comunitatii indiana din Romania.”, „Bravo lui !! Că doar nu s a pișat in mașina altuia !”, „Și ce trebuia sa facă dacă nu are alta opțiune, sa facă pe el? Toaletele publice sunt inexistente și ce avem sunt infecții cu ușă …”

Sursă: INFO TRAFIC 24/FACEBOOK

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *