La Satul Mare, polițiștii au crezut că au prins un bărbat care făcea contrabandă cu țigări, dar s-au înșelat!

Un bărbat, în vârstă de circa 45 de ani, aflat la volanul unei autoutilitare, a fost oprit sâmbătă, în jurul orei 13.30, în trafic pe Bulevardul Henri Coandă, lângă supermarketul Kaufland. Incidentul a avut loc în Satul Mare.

Două autoturisme Dacia Duster, neinscripționate, aparținând Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare, l-au flancat pe șofer. El a fost forțat să oprească. La scurt timp au ajuns și alte echipaje de Poliție, venite în sprijinul colegilor.

Oamenii legii ar fi avut informații că bărbatul ar fi transportat țigări de contrabandă. S-a efectuat o verificare și l-au condus pe șofer la sediul Poliției Satu Mare.

La secției s-a dovedit faptul că bărbatul transporta, de fapt, paie. Paiele se aflau în cutii, ambalate în saci de culoare neagră. Bărbatul a scăpat de acuzațiile poliției.

IPJ SM : „La data de 29 iulie a.c., în jurul orei 13.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de supraveghere și control a traficului rutier, pe bulevardul Henri Coandă din municipiu, au efectuat semnale de oprire unui autovehicul, la volanul căruia se afla un bărbat de 45 de ani. Polițiștii au procedat la verificarea valabilității documentelor bărbatului, efectuând totodată un control asupra autovehiculului, fără a fi identificate elemente susceptibile a fi utilizate la săvârșirea unor infracțiuni, sau produse ale acestora. În cauză, nu s-a impus luarea unor măsuri de către polițiști”.

INFO TRAFIC 24: „Așa se întâmplă când se lucrează pe surse. Informațiile nu se concretizează mereu.”

Sursă: INFO TRAFIC 24/FACEBOOK

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *