logo
RNTV Live
tymbark

Video/ Află ce spune Adrian Dobre despre bugetul Ploieştiului pe 2017. Fondurile pentru investiţii sunt ridicol de mici. Ce intenţionează municipalitatea să facă în acest sens

Noi tensiuni la SGU Ploieşti! Mesaj dur al primarului Adrian Dobre
Mihai Constantinescu

510 milioane de lei însumează capitolul de funcţionare a Ploieştiului pe anul 2017. Din această sumă, 207 milioane de lei înseamnă doar cheltuielile cu personalul, adică salarizarea tuturor funcţionarilor publici, ceea ce face ca pentru investiţii să rămână o sumă extrem de mică, adică 1 milion de lei. Primarul Adrian Dobre spune însă că pentru investitii se vor aloca fonduri din economiile pe buget din 2016. Acestea vor fi împăţite pentru lucrări care sunt deja în curs , dar şi pe investiţii noi, din creditul Exim Bank.

Reamintim că reprezentanţii Primăriei Municipiului Ploiești invită cetățenii să participe la dezbaterea publică a proiectului de buget local pentru anul 2017, miercuri, 22 martie a.c., începând cu ora 16.30, la sala Teatrului “Toma Caragiu” Ploiești. Proiectul de buget local pentru anul 2017 poate fi consultat pe pagina de internet a municipalității www.ploiesti.ro, postat în data de 6 martie a.c., la secțiunea Consiliul Local – Proiecte de Hotărâri la adresa http://www.ploiesti.ro/proiecte.php .

romsilvaromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor