Sursă foto: Facebook/ Oficial Prahova Ploiești - Fotbal Feminin

Junioarele U15 de la CS Prahova Ploiești, cel mai vechi club de fotbal din județ, au debutat în campionat cu o victorie senzațională contra fetelor de la FCU 1948 Craiova, scor 10-0!

Meciul a fost dominat categoric de prahovence, care „au demonstrat că iubesc fotbalul”, potrivit reprezentanților grupării din Ploiești.

Lorena, Cati, Ioana, Roxana, Ana, Elena, Lorena, Diana, Teodora, Bianca, Livia, Ruxandra și Roxana sunt numele fetelor care se antrenează zilnic și au ca obiectiv calificarea la turneul final al junioarelor U15.

După cum informează pagina oficială de Facebook a clubului de fotbal, Mihai-Adrian Mitrea și Adrian Mihai Teodorescu au arătat că la Prahova Ploiești fetele învață totul despre fotbal”.

Participarea fetelor de la Prahova Ploiești în campionatele naționale (Liga a III-a și Junioare U15) este posibilă datorită proiectului pe Legea 350 finanțat de Consiliul Județean Prahova, prin care se urmărește să fie atrase cât mai multe adolescente către fotbal.

Mulțumim tuturor persoanelor private care ne sprijină permanent. Mulțumim părinților care ne-au acordat încredere si își lasă fetele să învețe fotbalul!

Oficial Prahova Ploiești – Fotbal Feminin, pe Facebook

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *