4-0 a fost rezultatul partidei de fotbal feminin dintre Prahova Ploiești și ACS Atletic Drăgășani. Partida s-a desfășurat pe stadionul din Filipeștii de Pădure.

Zi norocoasă pentru junioarele de la Prahova Ploiești. Partida din etapa a treia a turului suplimentar din Campionatul Național de Fotbal Junioare Under 17, disputată pe stadionul din Filipeștii de Pădure,  le-a adus trei puncte prahovencelor.

Pe o vreme superbă pentru fotbal, adolescentele au reușit să încrie patru goluri în poarta adversarelor de la ACS Atletic Drăgășani.

Fetele au acumulat nouă puncte în clasamentul seriei a 3 a, clasându-se cu două etape înainte de finalul campionatului pe locul 4.

Următoarea partidă va avea loc pe 24 mai, când Prahova Ploiești va juca în deplasare la Crevedia, în compania echipei Fair Play Joc Cinstit, ocupanta primului loc din serie.

Conform regulamentului Campionatului de Fotbal Feminin Junioare Under 17, ocupantele locului 1 din cele trei serii și echipa clasată pe locul doi cu cele mai multe puncte, vor disputa un turneu final care va avea loc în luna iunie pe Arena Națională din București.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *