logo
RNTV Live

Victorie mare pentru CSM Petrolul Ploiești la debutul în Cupă, după un final de infarct

tm
Ștefan Petre

CSM Petrolul Ploiești a debutat în sezonul 2023-2024 cu un meci memorabil desfășurat la Craiova, în primul tur al Cupei României. Echipa prahoveană a obținut o victorie spectaculoasă cu scorul de 86-78 (24-15, 12-11, 12-33, 23-12, 15-7), după o repriză de prelungiri, într-o partidă care a durat mai mult de două ore și jumătate.

Meciul a fost umbrit, din păcate, de problemele tehnice ale Sălii Polivalente din Craiova, unde luminile s-au stins de mai multe ori, amânând și meciul de handbal feminin din aceeași sală.

În ciuda acestor dificultăți, echipa din Ploiești a condus în mod constant și a avut un avantaj de zece puncte la pauza meciului, conducând cu scorul de 36-26.

Sfertul al treilea a fost însă unul dificil pentru CSM Petrolul Ploiești, cu adversarii de la Timișoara reușind să înscrie 6 coșuri de la distanță, revenind și apoi conducând chiar cu 56-42. Cu toate acestea, jucătorii CSM-ului au luptat din greu și au reușit să egaleze scorul la 71 în timpul regulamentar.

În prelungiri, Petrolul Ploiești a continuat să marcheze puncte importante, cu Veljko Brkic și Reginald Johnson aducând contribuții semnificative. Meciul s-a încheiat cu scorul de 86-78 în favoarea CSM-ului, oferindu-le ploieștenilor șanse la calificarea în Turneul Final al Cupei României.

CSM Petrolul are acum un avantaj la coșaveraj de +8, iar calculele pentru calificare vor putea fi făcute după încheierea tuturor meciurilor etapei a 3-a.

Pentru CSM Petrolul Ploiești au evoluat, sâmbătă seară, următorii jucători: Kenneth Funderburk Jr. (32 puncte, 4 coșuri de 3 puncte, 11 recuperări, 6 pase decisive), Veljko Brkic (17 puncte, 10 recuperări), Reginald Johnson (15 puncte), Bogdan Popa (8 puncte, 2 coșuri de 3 puncte, 7 recuperări), Shane Henry (7 puncte), Vlad Corpodean (6 puncte, 1 coș de 3 puncte), Kenneth Carpenter (1 punct), Lorenzo Diaconescu și George Angelian.

Sursă: CSM Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor