Sursă foto: CSM Ploiești

Echipa de baschet U18 a CSM Petrolul Ploiești a susținut, în seara aceasta, un meci pe teren propriu (în Sala Sporturilor „Olimpia”), împotriva celor de la CSU Andu Sibiu. Meciul, care fusese devansat din weekend cu acordul adversarilor, s-a încheiat cu o victorie fără probleme pentru gazde, scor 59-42 (18-7, 13-11, 16-14, 12-10).

Partida a contat pentru runda a 3-a a Grupei Naționale și a avut loc la scurt timp după amânarea partidei cu CSM Constanța din etapa a 2-a, programată duminică, din cauza condițiilor nefavorabile care au blocat drumurile din Dobrogea la finalul săptămânii precedente.

Componența echipei CSM Petrolul Ploiești a fost următoarea: R. Popa (10 puncte), R. Mihalache (10), R. Movileanu (8), A. Velcea (8), A. Dimov (6), A. Suciu (5), D. Rașoga (5), T. Pîrvu (3), L. Ionescu (2), V. Borcan (2), Oct. Ion și O. Ghiță.

În etapa a 4-a, programată pentru duminică, 10 decembrie, „galben-albaștrii” vor juca din nou pe teren propriu, întâlnind echipa CSŞ Târgu Jiu.

În cadrul campionatului U18, sistemul competițional include o Grupă Națională cu 8 echipe, care dispută etape săptămânale (tur-retur), și o Grupă Zonală cu 33 de echipe împărțite în 11 grupe, unde se organizează turnee pentru a accede la Turneul Semifinal cu 16 echipe. Ulterior, în faza semifinală, se formează 4 grupe de câte 4 echipe, primele două din fiecare serie avansând la Turneul Final.

Sursă: CSM Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *