Tinerele fotbaliste de la Prahova Ploiesti au obtinut o victorie frumoasa contra fetelor de la Universitatea Craiova in etapa a 2 a a Campionatului National de Fotbal Junioare Under 15.
10-0 a fost scorul partidei, desfasurata pe stadionul din Filipestii de Padure.  Obiectivul junioarelor pentru acest sezon este castigarea seriei si calificarea la turneul final Under15 organizat de Federatia Romana de Fotbal.

Junioarele U15 de la Prahova Ploiești au debutat în noul sezon cu o victorie senzațională contra fetelor de la FCU 1948 Craiova. Scorul partidei a fost  10-0.

Meciul a fost dominat catergoric de prahovence care au marcat prin  Bianca Moise, Ioana Panait, Ruxandra Nedelescu, Roxana Sirbu si Delia Veghiu.

Fetele se antreneaza zilnic si au ca obiectiv calificarea la turneul final al Junioarelor U15, organizat de Federatia Romana de Fotbal.

Junioarele sunt antrenate de Adrian Mitrea si Adrian Teodorescu, iar participarea clubului Prahova Ploiesti in campionatele nationale de fotbal feminin este posibila datorita finantarii pe Legea 350, obtinuta de la Consiliul Judetean Prahova.

‎Etapa urmatoare va insemna si derby-ul seriei a 3 a la fotbal feminin. Prahova Ploiesti va intalni in deplasare rivalele de la Petrolul Ploiesti. Partida se va desfasura sambata, 14 octombrie, de la ora 15.00, pe stadionul Pleașa.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *