logo
RNTV Live

Victoraș Micula suferă o nouă înfrângere în procesul împotriva Adrianei Bahmuțeanu: Judecătorii hotărăsc să îl oblige la plata daunelor!

victor_micula
Theo Tănăsescu

Victoraș Micula, milionarul, suferă o nouă înfrângere în procesul împotriva Adrianei Bahmuțeanu! Acesta a inițiat acțiunea legală împotriva realizatoarei TV și fostei soții a celebrului Silviu Prigoană, în urma unei postări în care a fost criticat. Bahmuțeanu a adus în discuție aspecte din trecutul familiei Micula, considerate de Victoraș drept inacceptabile.

Judecătorii au dispus și plata unor sume de bani

„Solutia pe scurt: Respinge apelul ca nefondat. Obligă apelantul-reclamant la plata cheltuielilor de judecată către intimata-pârâtă în sumă de 7.000 lei reprezentând onorariu de avocat. Cu recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Curtea de Apel Bucureşti. Pronunţată azi, 8.02.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”.

Iată postarea Adrianei Bahmuțeanu, de la care a pornit de fapt scandalul dintre cei doi:

‘Ca sa înțelegeți cât de mare e sfidarea, băiatul ăsta de bani gata a ajuns și în presa internațională, dar nu pentru vreo realizare personală ci fiindcă și-a spălat mașina cu șampanie scumpă!!! Ce au uitat ziariștii sa precizeze e faptul că frații Micula, cetățeni suedezi și apropiați ai PNL-ului, au reușit la un moment dat chiar să blocheze activele statului roman într-un proces de răsunet, în care cereau despăgubiri de 400 de milioane de euro de la România!

Pe care le-au și primit la un moment dat, cadoul de la, fireste, Luuudovic Orban!!! Astfel, Guvernul PNL a mărit artificial deficitul bugetar, punând în pericol stabilitatea ţării. La nici trei luni, într-o altă speţă, Tribunalul internaţional de arbitraj de la Washington a respins pretenţiile fraţilor Ioan şi Viorel Micula contra României. La așa sume, ce mai contează cu ce speli anvelopele, să curga șpritul, trăiasca banii de la stat!!!’, a scris Adriana Bahmuțeanu atunci.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor