logo
RNTV Live

Veste pentru locuitorii din Ilfov: Se vor realiza 3 noduri rutiere în localitățile Afumati, Bragadiru și Cornetu

435274552_944067157105141_1001521288661711259_n
Constantin Corina

Documentațiile pentru execuția a trei noi noduri rutiere pe drumurile naționale din județul Ilfov au fost transmise către Agenția Națională pentru Achiziții Publice (#ANAP).

Aceste inițiative sunt realizate în colaborare cu Consiliul Județean Ilfov, sub coordonarea domnului președinte Thuma Hubert și autoritățile locale din următoarele localități:

  • În localitatea Afumați, cu sprijinul primarului Gabriel Dumănică, se va amenaja un punct de întoarcere pe DN2 la ieșirea spre Urziceni.
  • În Bragadiru, cu sprijinul primarului Gabriel Lupulescu, se va amenaja un sens giratoriu la intersecția DN6 cu DJ 401A.
  • În localitatea Cornetu, cu sprijinul primarului Stoica Adrian Eduard, se va amenaja un sens giratoriu la intersecția DN6 cu străzile Podișor și Școlii.

Durata contractelor este de 6 luni, din care 2 luni sunt alocate pentru etapa de proiectare și 4 luni pentru execuție.

Realizarea acestor noduri rutiere are scopul de a îmbunătăți siguranța rutieră, fluidizarea traficului și de a sprijini dezvoltarea zonelor economice respective.

Foto: Irinel Ionel Scriosteanu

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor