logo
RNTV Live

Verificări pe bandă rulantă în mai multe localităţi din Prahova/ FOTO

2-1
Mihai Constantinescu

Verificări pe bandă rulantă în mai multe localităţi din Prahova. În ultimele 24 de ore, poliţiştii prahoveni au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă în Ploiești, Câmpina, Vălenii de Munte, Breaza dar și în localitățile Bănești, Poiana Câmpina, Bucov, Valea Călugărească, Ciorani, Brebu, Telega, Măgurele, Apostolache, Gura Vitioarei, Predeal Sărari și Teișani.

Au fost legitimate 437 de persoane şi verificate 69 de societăți comerciale și 136 mijloace de transport.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 48 de sancțiuni contravenţionale conform Legii 55/2020, pentru nepurtarea măștilor de protecție, în valoare totală de 1.250 de lei.

“Recomandăm tuturor cetățenilor să respecte măsurile impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii virusului Sars Cov-2, să poarte masca de protecție, să păstreze distanțarea fizică și să respecte interdicțiile privind deplasarea sau libera circulație.

Reamintim faptul că, în localitățile în care incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 6/1.000 de locuitori, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție în toate spațiile publice închise și deschise.

Trebuie să dăm dovadă de responsabilitate, întrucât fiecare dintre noi are datoria morală şi obligaţia de a-i proteja pe cei din jur, astfel încât să putem preveni şi reduce efectele pandemiei actuale”, au precizat reprezentanţii IJP Prahova.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/primele-instalatii-pentru…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/investitii-la-blocul-operator…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/video-imagini-de-la-demolarea…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

COREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor