logo
RNTV Live

Varianta ocolitoare Buftea, finalizată în 34 de luni. CNAIR a desemnat constructorul

BUFTEA
Erika Stoica

Varianta ocolitoare Buftea, finalizată în 34 de luni. CNAIR a desemnat constructorul. Este vorba despre PORR CONSTRUCT SRL, care a câștigat acest contract cu suma de 281,17 milioane de lei (fără TVA). Constrctorul are la dispoziție 34 de luni pentru finalizarea proiectării și a lucrărilor (10 luni perioada de proiectare și 24 de luni perioada de execuție a lucrărilor).

Contractul pentru construcția acestei variante ocolitoare, în lungime de 5,77 km, este finanțat prin Programul Transport 2021-2027 (#PT).

Traseul acestui nou obiectiv de infrastructură rutieră va porni de la km 17+100 al #DN1A, va ocoli pe partea de est complexul Avicola Buftea și va continua pe culoarul natural care mărginește canalul situat la est de localitatea Buftea, paralel cu DN1A.

Traseul va traversa denivelat un drum colector, DJ 1012, magistrala 300 a CFR și va face joncțiunea cu DN1A ( la km 21+700) prin strada Metalurgiei.

Semnarea contractului va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestaților formulate în cadrul procedurii de atribuire.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor