Sursă foto: CSM Ploiești

Sportivii secției de judo a CSM-CFR-CSŞ Ploieşti au avut o prezență notabilă în Finala Campionatelor Naţionale de Judo pentru Cadeţi – U18 individual Ne Waza (lupta la sol) și în Finala Campionatelor Naţionale pentru Cadeţi – U18 pe echipe, desfășurate în weekend la Miercurea Ciuc.

În competiția individuală, Vanessa Tolea și David Ţugui au obținut performanțe remarcabile, devenind campioni naționali la categoriile lor de greutate: „-63 kg” și „+81 kg”! Vanessa a confirmat astfel performanța realizată cu trei săptămâni în urmă și la nivelul Juniorilor – U21, în timp ce David a transformat medalia de bronz de la categoria superioară de vârstă în aurul strălucitor la cadeți.

În aceeași competiție, Sebastian Petre a ocupat locul al V-lea la „-81 kg”, în timp ce Ioana Petraru a obținut locul al VII-lea la „+63 kg”. La individual, au participat 143 de sportivi de la peste 60 de cluburi din țară.

În cadrul competiției pe echipe, băieții au ocupat locul al V-lea, înregistrând o înfrângere în primul tur cu 3-2 în fața echipei CSM 2007 – LPS Focșani (vicecampioana națională), urmată de două victorii în recalificări, 3-2 cu „U”-CSM Cluj-Napoca și 4-1 cu CSU Craiova, dar și de un eșec în lupta pentru medaliile de bronz împotriva echipei CSM – FC Argeș Pitești, scor 1-3.

La feminin, echipa CSM-CFR-CSŞ Ploieşti s-a clasat pe locul al VII-lea, după ce a suferit înfrângeri cu 4-1 în primul tur, în fața echipei CSM București, și în recalificări, în confruntarea cu CSU Craiova.

Sportivii secției de judo sunt pregătiți de Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu, Doru Munteanu și Cosmin Slăveanu.

Sursă: CSM Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *