Featured Video Play Icon

Politistii prahovni au descins astazi (miercuri) si in alte doua dosare, ambele pentru furt. In primul caz, perchezitiile au fost facute in  Filipestii de Padure la persoane banuite ca au furat buchete de flori. In al doilea dosar, perchezitii au vizat un barbat care ar fi furat o vaca.

Polițiștii din Blejoi au făcut trei percheziții domiciliare, în comuna Filipeștii de Pădure, la domiciliile unor perdsoane bănuite de furt calificat.

Mai exact, ar fi vorba de trei bărbați cu vârstele de 20, 29 și 35 de ani și o femeie de 29 de ani, care la data de 4 septembrie, ar fi sustras mai multe aranjamente florale dintr-un buchetomat de flori din incinta unui centru comercial din comuna Blejoi.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 4.000 de lei.

La sediul unității de poliție au fost conduse patru persoane în vederea audierii.

Totodată, polițiștii din Valea Călugărească au descins în două locații din județul Ialomița într-o cauză penală în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt.

Din cercetări a reieșit faptul că la data de 6 iulie, persoana bănuită de comiterea faptelor ar fi furat o vacă din comuna Drăgănești.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 10.000 lei.

Două persoane au fost conduse la sediul unității de poliție.

By Costin