Președintele USR Timiș, primarul Dominic Fritz, a anunțat marți că actualii parlamentari ai partidului din județ – deputații Cătălin Drulă, Nicu Fălcoi și senatorul Raul Trifan – și-au exprimat dorința de a candida pentru un nou mandat în Parlamentul României. Cu toate acestea, Fritz își dorește ca, în urma alegerilor, județul să fie reprezentat și de o femeie.

La finalul săptămânii, USR Timiș va organiza Conferința județeană, unde vor fi stabilite delegațiile și listele pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie.

„Ne așteptăm la un rezultat puternic, mai ales după ce am câștigat Primăria Timișoara. Am încredere că timișorenii își doresc o echipă care să susțină administrația locală și să lupte pentru interesele orașului. Sper ca, în sfârșit, să avem și o femeie care să reprezinte Timișoara în Parlament”, a declarat Dominic Fritz.

Pe lângă actualii parlamentari, alți candidați puternici s-au înscris în cursă, inclusiv Paula Romoceanu, președinta USR Timișoara, și Sorin Șipoș, secretarul general al filialei.

Cătălin Drulă, fost președinte al USR, a renunțat la conducerea partidului în urma rezultatelor dezamăgitoare obținute la alegerile din 9 iunie.

Mai multe știri pe republikanews.ro.
Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews