Featured Video Play Icon

Chiar daca anul acesta numarul studentilor inscrisi a crescut la aproape 6000, UPG Ploiesti cauta in continuare solutii care, pe viitor, sa atraga si mai multi tineri. Printre proiectele pe care deja conducerea universitatii le implementeaza, cum ar fi modernizarea campusului, ori programe noi de studii, vor fi investitii si in spatii de relaxare pentru studenti. Iar in lista atractiilor se numara un studio de podcast si o sala de gaming.

In prezent, multe proiecte de modernizare sunt in derulare sau se pregatesc, la Universitatea Petrol Gaze Ploiesti. In plus, vor fi facute investitii in programe prin intermediul carora se doreste atragerea unui numar cat mai mare de student.

La capitolul dedicat modernizarii campusului si pentru recreerea studentilor conducerea UPG Ploiești a gandit mai multe proiecte.

Potrivit conducerii universitatii din Ploiesti in anii următori este de așteptat să se înregistreze un declin demografic care se va reflecta și în numărul de studenți. Tocmai de aceea sunt implementate astfel de idei, care sa faca inistitutia de invatamant superior cat mai atractiva.

By Costin