logo
RNTV Live

UPG Ploiești găzduiește evenimentul Smart Job Hunting – Bursa locurilor de muncă, ediția a III-a

upg
Erika Stoica

Mâine, începând cu ora 10:00, Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești organizează un eveniment de referință în domeniul recrutării și al conexiunilor între tineri și companii: Smart Job Hunting – Bursa locurilor de muncă, ediția a III-a.

Această inițiativă este considerată o oportunitate deosebită pentru consolidarea rolului universității ca partener al instituțiilor care contribuie la dezvoltarea relațiilor bilaterale între mediul academic și cel socio-economic. Evenimentul oferă perspective promițătoare atât pentru tinerii în căutare de o carieră de succes, cât și pentru companiile care își pot selecta viitorii angajați din rândul acestora.

Peste 28 de companii locale și multinaționale, precum și antreprenori de succes, au confirmat participarea la eveniment. Printre acestea se numără ADECCO, ADIENT AUTOMOTIVE, AGENTIA DE SERVICII PROFESSIONAL, ALPACCESS SRL, și altele. Împreună, acești parteneri instituționali pun la dispoziția tinerilor 270 de locuri de muncă în domenii precum economie, resurse umane, industria petrolieră, farmaceutică și multe altele.

Smart Job Hunting – Bursa Locurilor de Muncă, Ediția a III-a beneficiază de sprijinul partenerilor de tradiție ai Universității Petrol-Gaze din Ploiești, precum Casa de Cultură a Studenților din Ploiești, Camera de Comerț și Industrie Prahova, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, și alții. Evenimentul este inclus în calendarul proiectului Ploiești – Capitala Tineretului din România.

Casa de Cultură a Studenților din Ploiești găzduiește și în acest an acest eveniment, oferind toate condițiile necesare pentru o întâlnire eficientă între companiile interesate să recruteze și tinerii în căutare de oportunități profesionale.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor