Sursa foto: Sporting News

Nick Kyrgios, tenismanul australian, continuă să se confrunte cu probleme medicale care îl țin departe de teren. Recuperarea după o operație complicată la genunchi, efectuată în luna ianuarie, nu a fost completă, iar sportivul a anunțat oficial că nu va putea participa la Roland Garros. Deși ocupă locul 26 în clasamentul ATP, Kyrgios nu a avut oportunitatea de a juca tenis în acest an.

Tenismanul australian, Nick Kyrgios, se vede nevoit să amâne revenirea pe teren, deoarece se află încă în procesul de recuperare după o intervenție chirurgicală complicată la genunchi, efectuată în luna ianuarie.

Chiar dacă agentul său afirmase anterior că fac tot posibilul pentru ca Nick să revină cât mai curând, a venit acum anunțul oficial că acesta nu va putea participa la Roland Garros. Kyrgios ocupă locul 26 în clasamentul ATP și, conform informațiilor furnizate de Adevărul.ro, nu a avut oportunitatea de a participa la niciun turneu de tenis în acest an.

Chiar dacă tenismanul australian nu a ascuns faptul că zgura nu este suprafața sa preferată, fanii săi sperau să îl vadă în acțiune la Paris în acest an, deoarece Kyrgios declarase cu tărie în 2022 că va participa la ediția respectivă a turneului. Din păcate, operația la genunchi suferită în luna ianuarie a pus frână carierei sportive a australianului în acest an.

Participarea lui Rafael Nadal la Roland Garros, incertă din cauza unei accidentări

Un alt nume important care se află în pericol să rateze turneul de Grand Slam Roland Garros este cel al lui Rafael Nadal. Sportivul spaniol a fost afectat și el de o accidentare care l-a ținut departe de teren. În luna ianuarie, Nadal a suferit o intervenție chirurgicală la șold și acum depune toate eforturile pentru a fi pregătit să concureze la turneul său preferat. Deși ocupă locul 14 în clasamentul ATP în prezent, Nadal a câștigat Roland Garros de 14 ori în cariera sa.

În altă ordine de idei, Emma Răducanu a anunțat deja că va fi nevoită să rateze turneul de la Paris, întrucât a suferit o nouă operație care o va ține departe de tenis pentru următoarele luni.

Sursa: click.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *