logo
RNTV Live

Universitatea Craiova este în doliu! Florin Oprea a trecut în neființă

926721f6-bfd4-4b64-a540-11b9f9a86b29
Dudau Andreea Valentina

În dimineața zilei de marți, o veste tristă a întunecat începutul săptămânii pentru suporterii Universității Craiova și nu numai. Florin Oprea, portarul legendar al Campioanei Unei Mari Iubiri, a încetat din viață la vârsta de 76 de ani. Anunțul cutremurător a fost făcut de fiul său, Alin Oprea, printr-o postare emoționantă pe una dintre rețelele de socializare!

“Cu puțin timp în urmă, inima tatălui meu s-a oprit. Eroul nostru a plecat discret, așa cum a fost întotdeauna, fără să vrea să ne tulbure. Va rămâne mereu eroul nostru! Cuvintele sunt sărace, iar lacrimile vor curge neîncetat. Dumnezeu să-l odihnească!”, a transmis Alin Oprea, fiul fostei legende a Universității Craiova.

Universitatea Craiova, clubul pentru care și-a dedicat întreaga carieră, a transmis și ea un mesaj de adio: “Florin Oprea, fostul mare portar al ‘Campioanei Unei Mari Iubiri’ și ambasador al Științei, a plecat dintre noi în această dimineață. Nu îl vom uita niciodată pe portarul care a apărat poarta Științei la primul titlu de campioană. Universitatea Craiova este alături de familia îndurerată. Dumnezeu să-l ierte!”

Florin Oprea a fost un membru important al echipei Știința în perioada 1967-1975, jucând peste 100 de partide și fiind titularul de drept al echipei care a adus primul titlu în Bănie, în 1974.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor