logo
RNTV Live

Unei eleve din Ploiești i-a venit rău în școală din cauza mirosului de spray iritant lacrimogen

spay lacrimogen
Erika Stoica

Polițiștii din cadrul Secției nr. 4 de Poliție Ploiești au fost alertați astăzi de către un asistent medical al unei unități de învățământ din municipiu că o elevă s-a prezentat la sediul cabinetului medical după ce a intrat în contact cu o substanță provenită dintr-un spray iritant lacrimogen.

Eleva de 16 ani, în timp ce se îndrepta spre grupul sanitar în jurul orei pranzului, a simțit un miros puternic și înțepător pe holul școlii, care i-a provocat o stare de rău. Un echipaj medical a intervenit rapid și a preluat-o pe tânără pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului și au început investigațiile pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului și pentru identificarea persoanei responsabile de utilizarea spray-ului iritant. În prezent, se desfășoară cercetări în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de port sau folosire fără drept a unor obiecte periculoase.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor