logo
RNTV Live

Un urs a tras corpul unui bărbat, victimă a unui accident de mașină, din vehicul și l-a dus în pădure

urs_cu_Pui
Dudau Andreea Valentina

Un șofer, presupus a fi decedat într-un accident de mașină în Massachusetts, a fost descoperit lângă un urs care părea să-l fi târât în pădure!

Daniel Ducharme, în vârstă de 31 de ani, a pierdut controlul mașinii sale pe Route 91, în Hatfield, lovind balustrada de mai multe ori. Apoi, vehiculul său s-a prăbușit de pe șosea și a coborât un terasament.

Autoritățile cred că Ducharme a decedat în urma accidentului – și a fost “fie aruncat complet, fie parțial” din Honda Civic, a adăugat poliția de stat din Massachusetts.

Un alt șofer a alertat poliția despre rămășițele epavei de pe carosabil în jurul orei 11 a.m.

“Când primii respondenți au ajuns la fața locului, ocupantul decedat al vehiculului se afla în afara mașinii, iar un urs a fost observat în pădure în apropierea scenei,” a declarat Poliția de Stat, sugerând că animalul ar fi târât corpul șoferului acolo.

“Dovezile sugerează că ursul a intrat în contact cu corpul victimei la un moment dat.” Ursul a părăsit zona în timp ce soldații erau la fața locului. Oficialii au putut spune doar că se presupunea că Ducharme a fost ucis în urma accidentului inițial.

O anchetă completă asupra morții sale și a accidentului este în desfășurare. Ducharme era singur în acel moment.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor