logo
RNTV Live

Un tragic accident mortal a avut loc pe E85, la ieșirea din Râmnicu Sărat

masini parcate ilegal in ploiesti
Constantin Corina

Vineri după-amiază, un accident mortal a avut loc pe Drumul European 85, la ieșirea din Râmnicu Sărat spre Focșani. Un șofer din Vrancea a pierdut controlul volanului și s-a ciocnit cu o altă mașină

Conform primelor informații de la fața locului, un șofer în vârstă de 64 de ani din Vrancea, care conducea un autoturism pe direcția Buzău – Focșani, a pierdut controlul mașinii și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus în sens opus de către un bărbat de 63 de ani din Bacău.

Accidentul a dus la decesul șoferului în vârstă de 64 de ani din Vrancea și la rănirea pasagerei sale, o femeie de 46 de ani, tot din Vrancea, precum și la rănirea șoferului din Bacău și a două pasagere din mașina acestuia, două femei în vârstă de 63 și 54 de ani, din Bacău.

Autoritățile vor întocmi un dosar penal în acest caz, iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor