???????? ???????? ?? ??̆?????? ??????? ????: ??? ????? ?? ????, ??????? ? ?????? ?? ????!

Conform informațiilor furnizate de ISU Cluj, nu s-au înregistrat victime în urma evenimentului. În tren se găseau aproximativ 30 de călători, însă conform datelor disponibile până în prezent, niciunul dintre aceștia nu necesită asistență medicală.

La locul incidentului a fost trimisă o autospecială de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca pentru a lua măsurile necesare. Asistența medicală va fi asigurată de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Autocamionul implicat în accident este înregistrat în județul Călărași și transporta marfă. În urma coliziunii, marfa s-a dispersat pe calea ferată și pe șosea.

La data de 2 aprilie, în jurul orei 15.15, a avut loc un accident feroviar între localitățile Jucu și Bonțida, la o trecere la nivel cu calea ferată echipată cu semnale acustice și luminoase. Incidentul a implicat un autocamion și un tren Regio care circula pe ruta Cluj-Oradea.

Ca urmare a coliziunii, au fost înregistrate doar pagube materiale, iar traficul feroviar a fost oprit pe ambele sensuri pentru intervenția echipajelor.

IPJ CLUJ

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *