logo
RNTV Live

Un tanăr și-a asigurat o “întalnire” aventuroasă cu Poliția rutieră! Metoda care niciodată nu dă greș!

acțiune rutiera
Erika Stoica

Nu este clar dacă tănarul era în cautare unei întalniri aventuroase sau poate a fost doar un gest necugetat, cert este că și-a asigurat o întalnire cu polițiștii Poliției municipiului Ploieșt. Ca într-o întalnire ticluită de un tanăr aflat în cautarea fluturilor din stomac, acesta a iesit ieri seară pe stradă cu mașina. A plusat și s-a urcat și beat și fără permis, iar oamenii legii i-au ieșit în întampinare pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, în timp ce bărbatul de 23 de ani conducea mașina pe direcția străzii Tache Ionescu către Șoseaua Vestului.

Nu a fost scos la o cupă de șampanie, dar polițiștii au avut grijă să afle dacă a băut înainte de urcarea la volan. La testarea cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind negativ.

La final a primit un “dar” de neuitat – un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a avea permis de conducere.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor