sursă foto Libertatea

Ipoteză şocantă

Un tânăr poliţist şi-a împuşcat mortal fiul de trei ani, apoi s-a sinucis. Prima ipoteză a anchetatorilor. Este ŞOCANT.

Şocanta întâmplare s-a petrecut în Piteşti Mama băieţelului a fost cea care a descoperit totul.

Marius Franţescu avea 29 de ani şi lucra de şapte ani în cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate din Argeş. Ieri şi-a împuşcat mortal fiul de doar trei ani şi şapte luni,  apoi s-a sinucis şi el. Se apre că totul s-a petrecut de fondul geloziei după ce acesta se despărţite de şoţia sa, care i-a fost colegă şi la Academie. Devenise extrem de gelos pe fosta sa soţie după divorţ.

În ziua fatală, femeia lăsase copilul în grija tatălui pentru câteva ore. Însă la întoarcere, uşa apartamentului era blocată, iar bărbatul nu mai răspundea la telefon. Speriată, tânăra a sunat la 112. Atunci a fost făcută descoperirea şocanţă, notează Observator.tv.

Potrivit unor surse, trupul copilului a fost găsit într-o pungă. Lângă el, poliţistul lăsase un bilet de adio. Bărbatul îşi împuşcase fiul cu arma din dotare şi tot cu ea şi-a pus capăt zilelor.

Şefii poliţistului spun că era un angajat respectat. La începutul anului, trecuse cu brio de ultimul test psihologic. Nimeni nu îşi explică ce s-a întâmplat cu el, potrivit sursei citate.

O întreagă comunitate e în stare de şoc. Apropiaţii povestesc că, înainte de divorţ, poliţiştii formau o familie fericită. În timpul liber, ea se ocupa de blogul ei. Acolo scria despre viaţa de familie şi chiar posta fotografii din călătorii. Mama, tata şi copilul în acelaşi tablou perfect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *