logo
RNTV Live

Un tânăr dispărut în urmă cu 9 ani a fost găsit de jandarmii argeșeni

Imagine-WhatsApp-2024-01-24-la-17.28.35_e73c7101
Constantin Corina

Bărbatul a fost identificat pe o stradă din municipiul Câmpulung în noaptea de 23 spre 24 ianuarie, a captat atenția jandarmilor de patrulare din cauza temperaturilor scăzute și a aspectului său care sugera lipsa unui adăpost.

În timpul procesului de legitimare și verificare în bazele de date, jandarmii au descoperit că individul era dat dispărut încă din anul 2015, fiind semnalat sub numele său. După întocmirea documentelor necesare, acesta a fost escortat la Spitalul Municipal Câmpulung pentru evaluarea stării sale de sănătate, iar apoi a fost direcționat către un centru pentru persoane fără adăpost, unde a petrecut noaptea.

Având în vedere că bărbatul era originar din Târnăveni, județul Mureș, și că nu avea mijloace financiare pentru a ajunge acolo, în dimineața următoare, trei jandarmi din Argeș, aflați în timpul lor liber, au decis să-l conducă pe individ până la domiciliul său.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor