În Arad, un tânăr a fost reținut sub acuzația de tentativă de omor, după ce l-a agresat cu sălbăticie pe un bărbat, lovindu-l cu un par în cap!

Procurorii din Arad au reținut și cer instanței de judecată arestarea preventivă pentru un tânăr de 23 de ani, bănuit că a atacat cu brutalitate un bărbat cu care avea divergențe mai vechi.

Potrivit comunicatului emis luni de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, incidentul a avut loc în data de 4 februarie 2024, în localitatea Sâmbăteni, județul Arad, în contextul consumului de alcool și al unei situații conflictuale preexistente între inculpatul B.P. și victima T.G.M. Înarmat cu un par, inculpatul a lovit repetat victima în zona capului, determinând-o să cadă inconștientă pe asfalt.

Ulterior, victima a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgență Arad și, în urma examinării preliminare, s-a decis transferul acesteia la Spitalul Clinic de Urgență Timișoara. Raportul medico-legal indică faptul că viața victimei a fost pusă în pericol în urma agresiunii. Tânărul agresor, în vârstă de 23 de ani, a fost reținut, urmând să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Arad cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Ancheta penală în acest caz este în desfășurare.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *