logo
RNTV Live

Un tânăr a fost reținut pentru amenințare

ofiter politie arestat
Dudau Andreea Valentina

Un tânăr din Rovinari a fost reținut în urma amenințărilor adresate unei familii prin intermediul unei rețele de socializare!

Ieri, un bărbat din Rovinari a fost plasat în arestul IPJ Gorj pentru acuzații de amenințare și port ilegal de obiecte periculoase. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au fost alertați printr-o plângere depusă de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Bâlteni, și soția sa, cu aceeași adresă, care au reclamat că un alt bărbat, de 34 de ani, din orașul Rovinari, a postat videoclipuri pe o rețea de socializare în care îi adresa injurii și amenințări violente și sexuale, atât lor, cât și fiului lor minor.

Polițiștii l-au identificat pe bărbatul de 34 de ani într-un local public din Rovinari, unde au găsit mai multe bunuri, inclusiv un cuțit tip briceag, considerat periculos în spațiile publice. După administrarea probatoriului, polițiștii au decis să continue urmărirea penală împotriva bărbatului din Rovinari pentru infracțiunile de amenințare și port ilegal de obiecte periculoase.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și transferat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând să fie prezentat procurorului pentru luarea unor măsuri legale.

Ancheta este în curs de desfășurare sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, în vederea stabilirii exacte a circumstanțelor și a aplicării legii în mod corespunzător.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor