logo
RNTV Live

Un tânăr a fost găsit mort pe un câmp, în urma unui accident înfiorător

blob
Constantin Corina

Astăzi dimineață, pe DN 24A, în județul Vaslui, a avut loc o tragedie în urma căreia un tânăr de numai 29 de ani și-a pierdut viața într-un accident

Tânărul găsit mort pe câmp în Vaslui, după ce mașina sa s-a răsturnat, a fost declarat decedat de către medici, care nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Pompierii au intervenit imediat după producerea accidentului, observând că din autovehiculul avariat s-au scurs lichide combustibile. Astfel, au fost necesare măsuri specifice de securitate și igienizare a zonei.

Potrivit ISU Vaslui, la locul accidentului, pe DN 24A, în zona localității Oțetoaia, comuna Lunca Banului, a fost găsit un autoturism răsturnat în afara părții carosabile. În ciuda eforturilor, nu s-a găsit nicio persoană în vehiculul avariat. Trupul tânărului a fost descoperit ulterior, la aproximativ 25 de metri de mașină, într-o zonă mlăștinoasă. Din păcate, medicii au constatat că victima avea leziuni incompatibile cu viața.

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor